tonight is the night

Haha, blev inte ens något foto så for dit i onödan.. Så ikväll blir det nog bara att chilla på rummet, tror inte att jag pallar vara med på mammas grej. Puss,


jag stod precis på gränsen

Eftermiddagen spenderades med bästa, började se Charlie St. Cloud. Sjukt bra film dedär!
Blir att åka in till träningen ikväll ändå, då vi har lagfoto. Åker dock hem direkt efter;)
Nu ska jag gå och se hur det går med maten, hare!


I feel like I can touch the sky



Har spenderat dagen (hittills) med pyssel, kusiner och bror. Ska nog börja göra julkort ikväll, då det inte blir någon träning för min del - fortfarande inte helt frisk och hinner inte fara och kolla för mamma ska ha gäster.
Ska även försöka ta mig ut och fota lite, ska höra om Malin har med sin kamera. Så då kanske ni slipper mina "arkivbilder" ett tag;)
Hare braa!

cause I just want you here tonight

Nu har morfar och morbror åkt hem till finland igen (eller, de sitter nog på färjan över). Roligt var det att träffa dem iallafall!
Haha, sitter nu och lyssnar på julmusik och kikar datorn;) Asså, det är ju november nästa vecka - helt sjukt vad fort tiden går!;o
Nu ska jag gååååå, hare!


snart är det ju för sjuttsingen nyårsafton igen..

halloween

Idag har jag varit med mina underbara små kusiner. Sett på Alladin, gått till affären och bara chillat. Har även försökt läsa lite i min bok som jag ska skriva en analys på, bara 400 sidor kvar!
Nu ska jag draa, hare!

höstlov

Sorry för att jag inte skrivit. Varit i skolan sen tisdags, och haft så sjukt mycket att ta igen så jag har inte hunnit med datorn. (och förlåt för att jag inte svarar er som skriver på fb, men ser bara att någon skrivit, kan inte läsa på mobilen)

Nu är det iallfall loooooov!:) Fett skönt att vara ledig i en vecka + att mormor är här så det är ju roligt!

Nej, nu ska jag fortsätta kika runt lite. Hare!


23/10-2011

Dagen har spenderats i soffan, har feber igen. Hoppas att jag mår bättre imorgon och orkar gå till skolan, ligger efter så sjukt mycket!
Nu ska jag käka lite lasagne. Puss,

Revben

Usch, igår kväll fick jag så sjukt ont i ett av mina revben, tror jag har hostat så mycket att det knäckts:/ Gör apont att överhuvudtaget ens andas djupt (för att inte tala om att hosta, vrida sig eller på andra sätt spänna magen).
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv sju så att Linda kommer och hämtar mig. Ska ha lagövernattning ikväll! Kommer dock bara vara med någon timma eftersom att jag fortfarande inte är helt frisk.
Hare braa!

We found love



Har inte kunnat blogga, antingen har internet strulat eller så har jag inte haft tid.

Gårdagen spenderades på vårdcentralen. Eftersom jag legat med hög feber i en vecka så var det dags att fara och kolla upp det. Fick ta blodprov och inhalera nånting som skulle vidga luftrören då jag har tungt att andas (men det hjälpte inte ens lite haha..). Läkaren trodde dock bara att det var ett virus, men är det något annat så får jag väl veta det när svaret på blodprovet kommer. Nu måste jag dricka en massa äckliga mediciner för att dämpa hostan och lösa upp slem i lungorna, men febern börjar gå ner lite iallafall!:)
På kvällen var jag hos pappa och co några timmar, det var trevligt! Har ju valt att vara med mamma den här veckan också, men ska man se det positivt så får det ju sova om nätterna nu;) haha, alltså jag hostar så mycke att mamma också blir störd..

Idag tänder vi ljus för Frida som lämnade oss för två år sedan. Helt sjukt att det redan är så länge sen.. Mina tankar går till dig och din familj!

Beacuse I knew you



Ligger fortfarande hemma med feber. Men det är kul att titta på Oprah iallafall:)
Hoppas ni hare bra, puss.


Hot

Nu har febern stigit ännu mer, över 39 grader.. Inte ens kul.
Sitter hemma hos Lars-Erik med han och mamma och tittar på fotboll. Trevligttrevligt. Ha en bra kväll!

Somewhere



Ojoj, nu har jag inte skrivit på länge.. I fredags drog jag på lazerdome med några kompisar, men kände mig lite hängig. När jag kom hem så tog jag tempen som visade på feber, och har legat med feber hela helgen (och gör det fortfarande). Anledningen till att jag inte skrivit är att Lars-Eriks internet inte fungerat, och kan inte blogga via mobilen.
Nu ska jag kika lite på Oprah, hare!

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


haha, förlåt för "dataskärmar" på glasögonen..

Nu --> godnatt!

What it takes to come alive



Kom hem från träningen för en liten stund sen. Deltog dock inte, har sjukt ont i nedre halvan av ryggen och hela högra benet.. Känns inte helt roligt.
Gick förresten och lade mig halv nio igår, så ni vet varför jag inte skrev något;)
Nu ska jag strax gå och kika på True Talent, hare bra! puss,

You think you know it all



Har spenderat kvällen med Malin, och sedan fixat lite julklappar;)
Sen blir det väl Desperate Housewifes, vet inte vad annat som händer. Hörs!

godnatt

Har bara spenderat dagen med skola och träning..
Nu går jag och lägger mig, blir så less på min stukade fot, mitt knäproblem och min onda rygg! Fy sjutton, orkar inte ens vara vaken. Hörs


dalen





Har som sagt spenderat denna helg med innebandy! Gick ändå hyfsat bra, är stolt över mitt lag!:)
Matchen mot Öjebyn igår vann vi på straffar, vilket innebar att vi tog oss till semifinalen som spelades imorse. Där mötte vi Holmsund, som vi förlorade mot. Senare på dagen spelade vi om 3/4 pris mot Hammarängen (som vi förlorade stort mot igår), och förlorade med 2-1. Alltså kom vi på fjärde plats, men det tycker jag är sjukt bra ändå!:D

Har även varit och kikat på UFC´s och Dalens herrars matcher.. Gick bättre för ufc om vi säger så..
Hörs mer imorgon, puss!

Trött..

Tyvärr förlorade vi våran andra match ganska stort, men nu laddar vi om för nästa! Spelar kl 19 på tomtebo mot Öjebyn.
Haha, jag håller på att somna så nu ska jag försöka få i mig lite middag och energi.. Hare!

VINST

VINST MOT SANDÅKERN, SÅ GRYMT SKÖNT! Bra spelat tjejer, ni är grymma!<3
Sitter hemma hos Lars-Erik nu och laddar inför nästa match, mamma håller på att laga mat :) Nu kör vi tjejer! :D

This is what I´m made of



Nu ska jag gå och sova, imorgon blir det som sagt innebandy hela dagen! Skriver på kvällen om jag orkar;) Håll tummarna för att det går bra för oss! Puss,

I lived, I loved



Sådärja, nu har jag kollat igenom veckans avsnitt av True Talent:) Har även hunnit med att käka tacos + äppelpaj, mums! Haha, blir väl idol om ett tag, Tove ska ju komma och uppträda ya know;)
Nej, nu ska jag draa. Puss,

Can´t seem to stop you from running through my mind



Usch, är helt död nu. Sprungit 6 km i regn och kall blåst, inte roligt kan jag lova! Sen att köra moppe hem till överboda gjorde inte att jag blev varmare direkt.. Men nu har jag tagit en lång, varm dusch och tagit på mig mjukiskläder så nu känns livet lite bättre igen haha;)

Kvällen lär väl bestå av tv och mys med familjen - måste ju ladda inför helgens cup!;) Ska spela innebandy hela helgen så det kommer bli sjukt roligt :) haha, hare!

Only yesterday was the time of our lives


det är sånahära kalla, tråkiga dagar som man längtar tillbaka till sommaren och åland!

Körde till skolan i dag, typ 4 grader ute.. Haha, kände mig helt upstoppad med fyra tröjor och tre par byxor + långkalsonger! Menmen, frös inte iallafall;)
Nu ska jag strax börja byta om och bege mig mot träningen, och efter den blir det att börja packa allt som ska med till mamma (som jag knappt hunnit packa upp haha!). Hare bra!

I´ve been looking under rocks and breaking locks, just trying to find you




men jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden




visst är katterna coola som har M på pannan?;)) haha!

Drog hem till mamma, sover här inatt. Behöver nämligen moppen på fredag då jag ej orkar vänta några timmar på att bussen kommer (slutar tidigare för vi har skoljogg). Har bara spenderat kvällen med prat, mat och letat fram min vinterjacka.. Hemskt att det är så kallt, känns som att det var sommar nyss ju!;o
Nu ska jag sätta mig framför tvn en stund, försöka hålla mig vaken en stund till iallafall.. Är trött seriöst hela tiden, helt sjukt.. Hare! :)

I´m high of everything you do


Haha, förlåt för gamla bilder, men allt är på datorn hos mamma.. och bättre än inget, right?;)

Dagen har spenderats med skola, kollat på f-99s träning, sen egen träning. Blev dock inget beeptest då skivan inte ville fungera, men vi körde något annat fystest (ska ha beep senare). Gick bättre än jag hade trott, även ifall jag klev av långt innan de andra! Ni som hängt med ett tag vet att mina knän inte riktigt är på topp.. Men de blir bättre :)

Nu ska jag läsa igenom non lite, har grupprov imorgon eller på onsdag.. Hare!

Without saying a word, you can light up the dark



Dagen har som sagt spenderats med kalas och innebandy. Nu är jag hemma hos pappa igen. Kvällen lär väl spenderas vid tvn och wordfeud;)

Imorgon har jag tidig träning (17-18), så blir ingen uppdatering förrän jag kommer hem! Och ifall jag inte skriver överhuvudtaget så är det för att jag är helt död efter beeptestet som vi ska ha, haha! Usch. Hare gött :)

Good Feeling

Sitter hemma hos Lars-Erik, har just ätit frukost. Han och mamma är inte hemma så jag sitter och "poppar" som de skulle sagt, haha! När de kommer tillbaka så drar vi på 50-års kalas och sen far jag på innebandy med laget!

haha, hittar fortfarande inte camen;o

Haha, då kör vi igen!;)

Saknar bloggen så sjuukt mycket så nu får jag testa en gång till! Hoppas att jag uppdaterar bättre den här gången, annars struntar jag nog i den helt!

Dagen har spenderats med innebandy  - först träning, sen dammatch. Imorgon ska jag också fara och titta på damernas match, haha:)

Ska försöka köra på korta inlägg (och mycket bilder) så avrundar nu. Hörs senare, puss!

Jaah, det där med bilderna verkar inte fungera just nu.. Är hos Lars-Erik och får inte igång camen, och min kamera är i mammas bil..

RSS 2.0