Umeå IK FF - LdB FC Malmö

Vaknade halv ett idag, var bara att kliva upp, äta och göra mig i ordning. Sen vid tre drog jag till Gammlia där jag mötte upp farbror. Var med han innan UIKs match och sen gick jag ut och satte mig på läktaren;) Nästa gång blir det jobb för min del istället:)
Annars har det inte hänt mycket. Tror jag börjar bli sjuk, ont i halsen. Nej, ska dra ut och bolla lite nu, hare!




30/7-2011








Header



Ny, tillfällig header tills jag lyckas få ett bra kort på mig hahaha..

snaart augusti, sjukt!

Ska spendera dagen med Gossip Girl och kanske baka med mamma:) Skriver sen om jag har något roligt att berätta. Haare!


Gossip Girl

Spenderat dagen hos gammelfarmor, i stan och hos Larse. Fick med mig en sak hem, visar bild. Nu ser jag bb repris:) Haha, haree!


Finland/Luleå (del 5)














28/7-2011






Haha, lycklig tjej;)





Tack Malin!:)  <3

Åland/Vasa del 4




















Städning

Dagen har spenderats med städning av rummet (haha, hann knappt ens halvvägs igår;) och fotboll:) Nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio, ska väl strax gå och duscha. Haree!





passade på att flytta sängen också, får se om jag ändrar tillbaka sen:)

Åland del 3
















Fotboll/sammanfattning;)

Haha ooops, sämst uppdatering här! Tar en liten sammanfattning med bilder:

Fredag:







Glömde skriva att jag, mamma och Larse drog till Umeadalen för att se UFCs match. Och vem kom dit och satt bakom oss om inte Sofia Jakobsson och 2 andra UIKare?;) Hihihi:]

Söndag:

















Jag och Malin satt och såg på UIKs match! Vinst :)

Måndag:

Har ingen bild, men hjälpte först mamma ett tag. Sen drog vi till stan, jag köpte en tröja och sen åkte vi på bio och såg sista Harry Potter filmen:) Sjukt braa!

Idag:



Håller på att städa mitt rum..

Lördag

Idag kommer min bästa hem från Gothia yeey! :D

Haha, annars är det inte mycket som händer.. Ska ut och springa ett tag.. Kanske staan:) Haha, haare!


1 månad tills skolan börjar;s

Igår var jag ju som sagt med mina bästa på stan en stund, sjukt kul kan jag lova!:) Efteråt på kvällen så spelade jag wii och dotcard, drog till lekparken vid Nolia med bröderna hahah och såg på Scott Pilgrim Vs The World. Haha, se filmen ifall du inte gjort det än! Skum men grymt rolig!;)

Idag har jag bara suttit vid datorn och varit och hälsat på gammelfarmor en stund. Trevligt! :)

Några bilder från lekparken:






Stan

Ska snart dra till stan och träffa Elena och Hanna! Haha, det var ett tag sen ;) Lägger in fler bilder från resan när jag kommer hem igen!:)


Saknade!



Åhh, saknar så sjuukt många just nu! Malin är på Gothia, stora brodern har varit i sin flickväns stuga (men kommer hem ikväll!;D), har inte träffat en enda av mina kompisar under hela sommaren för att jag varit borta och såå. Men imorgon ska jag träffa en av mina bästa iaf!:D
Haha, nu vet alla det iallafall;) HAHAHA, puss!

Åland del 2














Finaly

Haha, nu håller jag ääntligen på att ladda in bilderna från kameran..;] Så nu skaare bli bättre uppdatering (eller roligare iallafall;);) Haare!

Hm,

Sämst uppdatering här jag veet - men hallååå det är ju sommar! Lovet är inte till för att man ska sitta och hänga vid bloggen hela dagarna.
Sov hos mamma inatt, promenerade 8km igår kväll och sen såg vi finalen av fotbolls vm. Tyckte att USA var värda att vinna, blev nästan sur när Japan gjorde det. Visserligen har Japan också varit grymma under turneringen, men USA hade spelet igår..
Nej, nu ska jag se klart Legally Blonde, höörs! (med bilder..)

Fotboll

Drar till Larse snart! Ska se fotboll där och sen sova hos han och mamma för resten drar till stugan. Hör av mig imorgon!


bild från google.

Nuuså

Nu har vi satt upp barbordet i vårat rum och installerat min dator:) Skönt! Tar och laddar in bilderna och så om ett tag, orkar inte just nu. Haha så då vet ni ju hur läget ser ut iallafall..;) Haaaare!

Ingen dator

Förlåt för dålig uppdatering. Är hos pappa nu och eftersom vi just flyttat så har vi inte hunnit få upp min dator än. Hareeee

Åland del 1

















Några av bilderna från resan + Åland, lägger upp fler senare!;)

Hemma!

Borta bra men hemma bäst. Grymt skönt att vara tillbaka till moppen efter 3 veckor!:) Lägger in bilder oså senare!
Ska dra och hämta bror nuu

RSS 2.0